Rólam

Ismerje meg ki lesz az új virtuális és marketing asszisztense, és hogyan dolgozik

Üdv!

Körmendi Karola vagyok, és remélem hamarosan együtt dolgozhatunk.

Íme néhány információ rólam és korábbi munkáimról:

►Budapesti gazdasági Egyetem

Itt végeztem az egyetemet, még pedig kereskedelem és marketing szakon, marketing menedzsment szakirányon. A tanulmányaim mellett a marketing tanszéken dolgoztam, ezzel segítve az oktatás szervező és tanárok munkáját adminisztratív feladatokkal, fordítási munkákkal, záróvizsga és egyéb rendezvények szervezésével, oktatási és prezentációs anyagok készítésével. 

► Kereskedelmi és marketing asszisztens az építőiparban

Építőipari gépek és alkatrészek kereskedelmével foglalkozó családi vállalkozás mindennapos munkájába vettem részt az adminisztrációtól kezdve, a kisvállalati marketingen keresztül az értékesítésig. Jelenleg folyamatosan támogatom a weboldaluk szövegezésének átdolgozását, facebook oldaluk menedzselését és a szükséges anyagok elkészítését.

► Marketing asszisztens egy magán fogászaton

Egy magán fogászati és szájsebészeti klinika marketing asszisztensi feladatait láttam el. Feladataim voltak: facebook oldal teljes körű kezelése tartalomkészítéssel együtt; szövegírás weboldalra, hírlevélbe; kép és videó szerkesztés; marketingkommunikációs anyagok előkészítése; marketing kampányok folyamatának támogatása; versenytársfigyelés; rendezvényszervezés.

► Booking manager asszisztens

Egy induló, (leginkább) metal zenekarokkal foglalkozó zenei menedzsment munkáját támogatom hírlevél készítéssel, MailChimp feliratkozó formmal, adminisztratív teendőkkel és egyéb munkafolyamatok támogatásával.

Állandó partnereim

Így dolgozom:

► Szerződéssel

Minden megbízásra és projektre egyedi szerződést kötök partnereimmel, ami természetesen a titoktartási kötelezettséget is magába foglalja.

► Idő mérésével

Idő alapú elszámolás esetén egy speciális időmérő programot használok, amely segítségével projektenként, feladatonként vagy akár részfeladatonként is kimutatható, mennyit dolgoztam.

► Számlával

Az elvégzett munka végén alanyi adómentes számlát állítok ki a megállapodás szerint ügyfeleim részére teljesítési igazolással együtt.

► Rugalmasan

Törzsidőben 8:00 és 16:00 között dolgozom, viszont mivel a munkám a hobbim is, ezért van, hogy munkaidőn kívül is a rám bízott feladatokat végzem el, akár hétvégén is.

Ezeket a programokat már biztosan, jól ismerem:

Ezekben a nyelvekben vagyok jártas:

angol //  B2 nyelvvizsga // jó társalgási és kommunikációs szint

német // C2 és DSD nyelvvizsga // jó társalgási és kommunikációs szint

Írja meg mire van szüksége, és megteszem ajánlatomat!

Körmendi Karola

Virtuális és marketing asszisztens

+36 20 364 5733

vr.marketingasszisztens@gmail.com

 • Marketing tanácsadás
 • Direkt marketing
 • Közösségi média menedzsment
 • Kép szerkesztés
 • Videó szerkesztés
 • Szövegírás
 • Hírlevél mendezsment
 • Weboldal szerkesztés
 • Grafikai megbízások
 • Dokumentum szerkesztés
 • Prezentáció készítés
 • Adatok és adminisztráció